3 Fenerli hak ettiğini buluyor

 5. Asliye Hukuk Mahkemesi, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile yöneticiler İlhan Ekşioğlu ile Şekip Mosturoğlu'nun geçici olarak görevden uzaklaştırılmasına karar verdi. Fenerbahçe Eski Asbaşkanı ve Yüksek Divan Kurulu Üyesi Recep Özcan, Şike Dav

3 Fenerli hak ettiğini buluyor
 
5. Asliye Hukuk Mahkemesi, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile yöneticiler İlhan Ekşioğlu ile Şekip Mosturoğlu'nun geçici olarak görevden uzaklaştırılmasına karar verdi.
 
Fenerbahçe Eski Asbaşkanı ve Yüksek Divan Kurulu Üyesi Recep Özcan, Şike Davası kararını gerekçe göstererek Başkan Aziz  Yıldırım ile yöneticiler İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu’nun tüzük gereği görevden alınarak, yerlerine kayyum atanması için dava açmıştı.
 
Davayı karar bağlayan mahkeme, temyiz yolunun açık olmasından ötürü kayyum talebini reddetti ancak her üç ismin de geçici olarak görevden uzaklaştırılmasına karar verdi.   
 
ERSAN ŞEN (İLHAN EKŞİOĞLU'NUN AVUKATI)
 
"Bu dava bişkaç hafta önce yapılan bireysel başvuruydu. Üyeliğin askıya alınması değil, bu bir tedbir kararı ve tedbiren görevden alınmasına karar verilmiş. Karar tedbir kararı olsada ağır bir karar. İnfazı gerçekleşen değil itiraza açık bir karar bu. O yüzden tabiki itiraz edeceğiz. Tedbiren de olsa görevden uzaklaştırma doğru değil."
 
RECEP ÖZCAN'IN ŞİKAYET DİLEKÇESİ
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor