2.Lig ve 3. Lig'de maçların skorları

 Şüphesiz Trabzon futbolu için haftanın maçı Ofspor maçı sayıla bilir kendi evinde Körfez temsilcisi Kocaelispor’a 7 gol atan Ofspor bu sezonun en farklı maçını almış oldu. Trabzon camiasının yakından takip ettiği takım 1461 Trabzon berabere kalması ise ş

2.Lig ve 3. Lig'de maçların skorları

 

Şüphesiz Trabzon futbolu için haftanın maçı Ofspor maçı sayıla bilir kendi evinde Körfez temsilcisi Kocaelispor’a 7 gol atan Ofspor bu sezonun en farklı maçını almış oldu. 

Trabzon camiasının yakından takip ettiği takım 1461 Trabzon berabere kalması ise şüphesiz tüm taraftarını üzerken Beşikdüzü ile Araklıspor’un galibiyeti Trabzon'a birazda olsa teselli verdi.

Tarihi kariyeri boyunca en kötü sezonu geçiren Sebatspor evinde Kırıkkalespor’a bir farklı skor ile yenilirken diğer temsilcimiz Yalıspor ise golsüz berabere kaldı. 

 

 

Spor Toto 2.Lig

Körfez Futbol Kulübü11461Trabzon

1

Ofspor7Kocaelispor

1

 

 

 

Spor Toto 3.Lig

Ümraniye0Beşikdüzü2
A.Sebatspor0Kırıkkalespor1
Yalıspor0Küçükçekmece0
Araklıspor2Anadolu Üsküdar0

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor