26 Ocak'ta herşeyi anlatacak!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 26 Ocak'ta yapılacak Türkiye Futbol Federasyonu'nun olağanüstü genel kurulunda ilk kez konuşacağını söyledi.Güneş, hakemler ve federasyonun daha az konuşulması gerektiğini ifade ederek, "Bu ülkenin spordaki birleş

26 Ocak'ta herşeyi anlatacak!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 26 Ocak'ta yapılacak Türkiye Futbol Federasyonu'nun olağanüstü genel kurulunda ilk kez konuşacağını söyledi.

Güneş, hakemler ve federasyonun daha az konuşulması gerektiğini ifade ederek, "Bu ülkenin spordaki birleştirici unsurunu kaybettik, ayrıştırıyoruz artık. Özellikle saha sonucu almak için konuşmayı doğru bulmuyorum. 26 Ocak'taki Genel Kurul'a ilk defa gitmek istiyorum. Ben kuruluşundan beri üyesiyim. Hiç konuşmadım, ilk defa konuşacağım, orada her şeyi söylerim" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyleyen Güneş, "Oyuncularımızın ilk yarı performansı, rakibin fazla atak yapma şansını azalttı. İkinci devre, giren oyuncuların da katkısıyla oyun daha farklı oldu" ifadesini kullandı.
Şenol hoca, "Bizim takımımız bundan daha iyi oynayabilecek bir takım. Bir haftalık çalışmayla ligin ikinci yarısına başladık.

Çıkıp bu ligi oynayıp, sağ salim geri gelmek istiyoruz. Hiç kimseye kötülük yapmadan, kendimize zarar vermeden, ligi en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler