25 maçlık Süper Final heyecanı

Türk futbolunun bugün itibariyle Süper Final adlı yeni bir marka kazandığına değinen Türiye Futbol Federasyonu 1. Başkanvekili Ufuk Özerten, "Gerek Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda, gerekse Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nda bizleri çok keyifli haftalar b

25 maçlık Süper Final heyecanı

Türk futbolunun bugün itibariyle Süper Final adlı yeni bir marka kazandığına değinen Türiye Futbol Federasyonu 1. Başkanvekili Ufuk Özerten, "Gerek Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda, gerekse Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nda bizleri çok keyifli haftalar bekliyor. Yaklaşık 1 ay içinde oynanacak 25 karşılaşma, hem heyecanın hem de rekabetin en üst düzeyde yaşanacağı müsabakalar olacak" dedi.

40 yıldır futbolun içinde olan kendisi gibi herkesin de yaşanan gelişmeler nedeniyle olağanüstü bir sezon yaşadığını belirten Ufuk Özerten, "Bu sıradışı sürecin sonucu oluşan yoğun ve sıkıştırılmış maç takviminden hem ligler hem de kupa nasibini almış durumda. Ama sezonun en iyi şekilde sonlanması için yoğun çaba sarfediyoruz. Bu konuda da futbol ailesi mensuplarından anlayış ve destek bekliyoruz" dedi.

1. Başkanvekili Ufuk Özerten konuşmasında "Tüm takımlarımızın, sporcularımızın ve tüm seyircilerimizin fair-play kuralları çerçevesinde bu heyecanı en üst düzeyde yaşamalarını ve bu güzel oyunun keyfini sürmelerini umut ediyoruz. Bu sezon uygulanan CentilmenLig uygulamasının Süper Final'de de geçerli olacağını hatırlatmak isterim. Avrupa'nın en değerli 6.ligine ve futbol ekonomimize sahip olan bizlerin bu kıymeti en iyi şekilde koruması ve canlandırması gerekiyor. Tüm takımlarımıza tekrar huzurunuzda sonsuz başarılar dilerim" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor