25 bin formayla Avni Aker'de olacaklar

Trabzonspor’un Pazar günü Fenerbahçe ile karşı karşıya geleceği ve hayati öneme sahip olan maç öncesi tüm şehir maça kilitlenmiş durumda. Trabzonspor ve Fenerbahçe Kulüpleri için oldukça büyük öneme sahip olan tarihi derbide stadyumda maçı seyredecek olan

25 bin formayla Avni Aker'de olacaklar

Trabzonspor’un Pazar günü Fenerbahçe ile karşı karşıya geleceği ve hayati öneme sahip olan maç öncesi tüm şehir maça kilitlenmiş durumda.

 

Trabzonspor ve Fenerbahçe Kulüpleri için oldukça büyük öneme sahip olan tarihi derbide stadyumda maçı seyredecek olan tüm Trabzonspor taraftarları tribünlerde formalarıyla şov yapmaya hazırlanıyor.

 

Trabzonspor Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda tribünlerde boş koltuk kalmayacak gibi... Maraton biletlerinin tümü tüketilirken kapalı tribün kısmında da çok az miktarda satılmayan koltuk kaldı.

 

Böylesine atmosferi yüksek karşılaşmada Trabzonspor taraftarına düşen ise maça gelirken ellerinde bordo-mavi bayraklar üzerlerinde ise efsane forma olan çubuklu forma olmalı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor