24 şut, 3 direk, 1 gol

Sezonun en güzel futbolunu sergileyen Trabzonspor, Kayseri kalesini adeta bombardımana tuttu, 24 şut çekti. Sadece bunların 3'ü direkte patladı. Bu futbola rağmen kaybedilen 2 puan taraftarları kahrettiGençlerbirliği deplasmanında alınan 4-0’lık galibiyet

24 şut, 3 direk, 1 gol

Sezonun en güzel futbolunu sergileyen Trabzonspor, Kayseri kalesini adeta bombardımana tuttu, 24 şut çekti. Sadece bunların 3'ü direkte patladı. Bu futbola rağmen kaybedilen 2 puan taraftarları kahretti

Gençlerbirliği deplasmanında alınan 4-0’lık galibiyet, Trabzonspor’a büyük moral vermişti. Bordo-Mavililer, Eskişehirspor maçının yaralarını sarmış olarak dün akşam sahaya çıktı. Kayserispor karşısında şok bir golle yenik duruma düşen Fırtına, Olcan Adın’la beraberliği yakaladı.
 
Galibiyet için bastırsa da 1-1’e razı oldu. Maçı izlemeyen birisi, “Trabzonspor yine yapacağını yapmış, evinde puan kaybetmiş” diye düşünebilir. Ancak Bordo-Mavililer, Kayserispor önünde bu sezonun açık ara en iyi futbolunu sergiledi. Rakip kaleyi adeta kuşattı. 3 puana uzanmak için elinden geleni yapan Fırtına, 90 dakika sonunda tam 24 şut çekti. Bunların 11’i kaleyi buldu, 3’ü üst direkte patlarken sadece 1’i filelere gitti.
 
Büyük bir şanssızlık yaşayan Trabzonspor, taraftarı önünde çok istediği galibiyeti alamadı. Taraftarlar, bu müthiş futbola rağmen kaybedilen 2 puan nedeniyle adeta kahroldu. Bu arada Bordo-Mavililer, bu sonucun ardından lider Galatasaray’ın 6 puan gerisinde düşmüş oldu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor