24 hakeme FIFA kokartı takıldı

FIFA kokarttı almaya hak kazanan 24 hakeme kokartları törenle takıldı.

24 hakeme FIFA kokartı takıldı

Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından Antalya'da düzenlenen hakem eğitim seminerinde bu yıl FIFA kokartı almaya hak kazanan 24 hakeme kokartları törenle takıldı.

WOW Topkapı Otel'de düzenlenen kokart törenine, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ile diğer kulüp başkanları katıldı.

Turkcell Süper Lig orta hakemlerinden Selçuk Dereli, Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus, Bülent Yıldırım, Hüseyin Göçek, Yunus Yıldırım ve Halis Özkahya FIFA kokartı takarken, Halis Özkahya bu yıl ilk kez FIFA kokartı almanın mutluluğunu yaşadı. Yardımcı hakemlerden Baki Tuncay Akkın, Cem Satman, Bülent Gökçü, Erhan Sönmez, Erdinç Sezertam, M. Emre Eyisoy, Bahattin Duran, Serkan Ok, Serkan Gencerler ve Tarık Ongun ile bayan orta hakemler Tuğba Tosun Ayer, Kadriye Gökçek, Dilan Deniz Gökçek, bayan yardımcı

hakemlerden de Seçim Demirel, Necla Akdoğan, Belgin Kumru ve Sibel Yamaç da FIFA kokartı taktı. Kokart törenin ardından hakemler, TFF Başkanı Mahmut Özgener ve MHK Başkanı Oğuz Sarvan ile birlikte poz verdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor