21 Temmuz'da yine kongre olacak

  Bank Asya 1. Liginden düştüğü 12 Mayıs’tan bu yana bir arpa boyu yol alamayan ve geçen süreçte yapılan kongrede yönetimini belirleyemeyen Çotanaklar, 21 Temmuz’da bir kez daha sandık başına gidecek.Kayyum Başkanı Fatih Sandal, daha birkaç gün öncesine k

21 Temmuz'da yine kongre olacak

 

 

Bank Asya 1. Liginden düştüğü 12 Mayıs’tan bu yana bir arpa boyu yol alamayan ve geçen süreçte yapılan kongrede yönetimini belirleyemeyen Çotanaklar, 21 Temmuz’da bir kez daha sandık başına gidecek.

Kayyum Başkanı Fatih Sandal, daha birkaç gün öncesine kadar; ‘14 idareci bulmam durumunda kayyumu yönetime çevireceğim’ diye açıklamalarda bulunuyordu. Perde arkasındaki isim konusunda Ömer Ülkü’nün bir anda köprüleri atması ve desteğini çektiğini ifade etmesi üzerine Sandal’da ağız değiştirdi ve; ‘Ben basının yazdığı gibi liste hazırlamıyorum. Kongre tarihine kadar yönetim arayışlarına devam edeceğim ancak aday olmayacağım’ açıklamalarında bulunmaya başladı. Bu da Giresunspor’un nasıl bir süreçten geçtiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

 

ATI ALAN ÜSKÜDAR’I GEÇİYOR

Her geçen gün cepten yemeye devam ediyoruz. 8-9 Eylül’de Spor Toto 2. Liginde maçlar başlayacak ancak Giresunspor bırakın iç ve dış transfer çalışmalarına başlamayı daha yönetimini belirleyemedi. ‘Atı alan Üsküdar’ı geçiyor’ ata sözünü bir kez daha hatırlatmakta yarar görüyoruz ki, artık belirsizlik ortamı bir an evvel sona ermeli ve Giresunspor herkesin kucaklayacağı bir yönetime kavuşturulmalıdır.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor