2014 için umutlu konuştu

 Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 2014 Dünya Kupası elemeleri öncesi takıma çok güvendiğini belirterek bazı açıklamalar yaptı.Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, göreve geldiğinde Dünya Kupası elemelerindeki rakiplerinin

2014 için umutlu konuştu

 

Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 2014 Dünya Kupası elemeleri öncesi takıma çok güvendiğini belirterek bazı açıklamalar yaptı.

Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, göreve geldiğinde Dünya Kupası elemelerindeki rakiplerinin belli olduğunu hatırlatarak, ''1996 yılından itibaren şampiyonalara parçalı olarak gidiyoruz. 1996'dan 2012'ye geldiğimizde bir eşik atlama zamanı geldiğini düşünüyorum. Çalıştığım oyuncu grubu genç takımlarda birlikte olan oyuncu grubu. Bu oyunculara çok güveniyorum. 2014'e giderken gerçekçi ve ulaşılabilir bir hedef bizim için direkt katılmak. Bu hedefe inşallah hep birlikte destekle koşacağız'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler