2. ve 3. Lig'deki yenilikler

 TFF Yönetim Kurulu'nun kararıyla her 2 ligde yer alan toplam 88 profesyonel takımın otel, yemek gibi deplasman giderleri karşılanmaya devam edilerek, kulüpler önemli bir mali yükümlülükten kurtarılacak. Federasyondan alınan bilgiye göre, her 2 ligle ilgi

2. ve 3. Lig'deki yenilikler

 

TFF Yönetim Kurulu'nun kararıyla her 2 ligde yer alan toplam 88 profesyonel takımın otel, yemek gibi deplasman giderleri karşılanmaya devam edilerek, kulüpler önemli bir mali yükümlülükten kurtarılacak.

 

Federasyondan alınan bilgiye göre, her 2 ligle ilgili Spor Toto geliri haricinde isim haklarından elde edilen 5'er milyon liralık gelir de bu ligdeki takımlara aktarılacak. Böylece kulüp başına çok önemli bir gelir kalemi yaratılmış olacak.

 

TFF Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, fikstür çekiminde Spor Toto 2. ve 3. Lig'deki kulüplerin şortlarına reklam alınması için 2 önemli sağlık kuruluşu ile görüşmelerinin son aşamaya geldiğinin müjdesini vermişti. Ayrıca, yapılacak statü değişikliği ile yeni sezonda bu 2 ligde yer alan takımların tamamının Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele etmesinin önü açılacak.

 

Bu arada, Puma ile yapılan top anlaşması çerçevesinde yine 2. ve 3. Lig'deki tüm kulüplere belli sayıda Puma marka maç ve antrenman topu gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor