16 işyerine baskın düzenlendi

  Orduspor Hukuk Bürosu tarafından lisanssız Orduspor ürünlerini satan işyerlerine Cumhuriyet Savcılığı tarafından alınan arama kararları ile Emniyet Müdürlüğü ve Ordu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen baskınlarda yüzlerce ürüne e

16 işyerine baskın düzenlendi

 

 

Orduspor Hukuk Bürosu tarafından lisanssız Orduspor ürünlerini satan işyerlerine Cumhuriyet Savcılığı tarafından alınan arama kararları ile Emniyet Müdürlüğü ve Ordu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen baskınlarda yüzlerce ürüne el koyuldu. İşyerlerinde yüzlerce lisanssız Orduspor logolu forma, alt-üst çocuk forması, çocuk şortu, boyun atkısı, çakmak, anahtarlık, araba arkası askılı süs kaşkolu, şapka, araba arkası askılı küçük boy üçgen flama, araba arkası askılı büyük boy üçgen flama, bere, bardak kupa ve el çantası ele geçirildi. Baskınlar sonucu 1'i seyyar satıcı olmak üzere toplam 7 işyerine ‘Markaların Korunması Kanunu’na aykırı olarak lisanssız ürün satılmasından dolayı ağır para cezası verildi. 3 iş yerinin ise mahkemesi sürüyor.

Orduspor Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, konu ile ilgili verdiği bilgide, "Orduspor bugüne kadar lisanssız ürün satılmasından dolayı ciddi zararlara uğradı. 1 yıldır süren çalışmalarımız neticesinde kulübümüzü zarara uğratan firmalara karşı kanuni hakkımızı kullandık. Orduspor bir markadır. Bu marka için ise kulübümüz yılda 70 milyon liranın üstünde para harcıyor. Yıldız oyuncuları transfer ediyor. Bundan dolayıdır ki Orduspor ürününü satan satıcıların lisanslı ürünler satmasını istiyoruz. Kulübümüzü zarara uğratmamalarını bekliyoruz. Lisanssız ürün satanlar ve üretenlerle ilgili kulüp avukatımız Gazanfer Bozdağ tarafından yapılan takipler sıklaştırıldı ve Ordu Cumhuriyet Başsavcılığına şikayetler sürecek" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor