"15 kişi ile zorunlu oynadık"

Orduspor teknik direktörü Hector Cuper, Kardemir Karabükspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.Spor Toto Kupası A Grubu maçında sahasında Kardemir Karabükspor'u 2-1 yenen Orduspor'da, teknik direktör Hector Cuper, "Genel hatlarıyla maçtan mem

"15 kişi ile zorunlu oynadık"

Orduspor teknik direktörü Hector Cuper, Kardemir Karabükspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Kupası A Grubu maçında sahasında Kardemir Karabükspor'u 2-1 yenen Orduspor'da, teknik direktör Hector Cuper, "Genel hatlarıyla maçtan memnun olduğumu söyleyebilirim" dedi.

Cuper, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, takımının oynadığı futboldan memnun kaldığını söyledi. Tempolu bir maç oynandığını dile getiren Cuper, şunları kaydetti:

"Genel hatlarıyla maçtan memnun olduğumu söyleyebilirim. Açıkçası ilginç ve hareketli bir maç oldu. Futbolseverlere de zevkli bir maç izlettiğimize inanıyoruz. Özellikle ilk yarı oyuna çok hakimdik. İkinci yarı rakibimiz bazı kontrataklarla şans bulmaya çalıştı. Ama bu tarz maçlar zordur. Çünkü ucunda bir şey yok. Ne kazanacağınızı ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz. Bundan dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum."

Cuper, kadro oluşturmakta zorlandığını belirterek, "Bugün yedek kulübesi de dahil 15 kişilik kadro ile sahaya çıktık. Takımda sakat oyuncularım var. Ağrılarına rağmen oynatmakta zorunlu olduğum isimler oldu.

Bundan dolayı da zorlandım ve kendilerini tebrik ediyorum. Çünkü buraya gelen seyirciye iyi futbol izletmek adına onlar da bazı fedakarlıkta bulundular" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor