1461li Caner Sezonu Kapattı!

1461 Trabzon'un başarılı stoperi Caner'den kötü haber. Dün Trabzonspor ile oynanan hazırlak maçında  Trabzonspor’un  savunmacısı Giray Kaçar ile girdiği pozisyon sonrası sakatlanan Caner'in fibula kemiğinin arka bölümünde kırık tespit edildi1461 Trabzon i

1461li Caner Sezonu Kapattı!

1461 Trabzon'un başarılı stoperi Caner'den kötü haber. Dün Trabzonspor ile oynanan hazırlak maçında  Trabzonspor’un  savunmacısı Giray Kaçar ile girdiği pozisyon sonrası sakatlanan Caner'in fibula kemiğinin arka bölümünde kırık tespit edildi

1461 Trabzon ile Trabzonspor dün tesislerde hazırlık karşılaşması yaptığı sırada 1461 Trabzon’un yıldız oyuncusu Caner Osmanpaşa Trabzonspor’un tecrübeli savunmacısı Giray Kaçar ile girdiği pozisyon sonrası sakatlandı. 
 
Sahada ilk kontrolünde ayağında çatlak olduğu tahmin edilen Caner Osmanpaşa’nın daha sonra yapılan kontrollerde Fibula kemiğinin arkasında küçük bir kemikte de kırık tespit edildi. Caner'in dün gece geçici olarak alçıya alınan ayağı bu sabah yeniden alçıya alındı. Caner'in sezonu kapattığı açıklanırken genç futbolcunun yeni sezon çalışmalarına kadar hazır olabileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor