1461'in rakibi Şotalı Kayserispor

Yeni sezon hazırlıklarını kendi evinde sürdüren Kayserispor’da Teknik Direktör Shota Arveladze, sadece stoper takviyesi yapmayı düşündüklerini söyledi. Avusturya’da güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Shota, "Kamp döneminde 3 maç oynamayı planlı

1461'in rakibi Şotalı Kayserispor

Yeni sezon hazırlıklarını kendi evinde sürdüren Kayserispor’da Teknik Direktör Shota Arveladze, sadece stoper takviyesi yapmayı düşündüklerini söyledi. 

Avusturya’da güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Shota, "Kamp döneminde 3 maç oynamayı planlıyorduk. Ancak bir maçımız olumsuz hava şartları sebebiyle oynanamadı.

Antrenmanlar ve diğer 2 maçımız çok iyi geçti. Son hazırlık maçımızda Bisesvar sakatlandı. Onun haricinde her hangi bir olumsuzluk yaşamadık" diye konuştu.

"SADECE STOPER TAKVİYESİ YAPACAĞIZ"
Takıma sadece stoper takviyesi yapmayı düşündüklerini açıklayan Shota, "Bunun haricinde herhangi bir takviye düşünmüyoruz. Yeni transferlerimiz var. Bunlar kendilerini toparlamaya, takıma adapte olmaya çalışıyor.

Önümüzde 2 hafta var. Bu süre içinde Beşiktaş ile bir hazırlık maçı yapacağız. Antrenmanlarımız devam ediyor. İnanıyorum ki ilk maç için hazır durumda olacağız” dedi.

Beşiktaş ile yapacakları hazırlık maçına değinen Shota, "Beşiktaş kaliteli ve çok iyi bir takım. Hazırlık bakımından güzel bir maç olacak” ifadesinde bulundu.

Kayserispor, Karpuzatan tesislerindeki hazırlık dönemini günde 2 antrenman yaparak geçiriyor. Sarı-kırmızılı takım bugün akşam saat 18:00’da 1461 Trabzonspor ile bir hazırlık maçı yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor