1461’in Play-Off inadı

 Zorlu Samsunspor deplasmandan 1 puanla dönen 1461 Trabzon, Play-Off’a kalma umutlarını son iki haftaya taşırken, Bordo-Mavili takımın başarılı futbolcusu Yusuf Erdoğan, tek hedeflerinin Play-Off’a kalmak olduğunu bunu da başaracaklarına inandığını söyled

1461’in Play-Off inadı

 

Zorlu Samsunspor deplasmandan 1 puanla dönen 1461 Trabzon, Play-Off’a kalma umutlarını son iki haftaya taşırken, Bordo-Mavili takımın başarılı futbolcusu Yusuf Erdoğan, tek hedeflerinin Play-Off’a kalmak olduğunu bunu da başaracaklarına inandığını söyledi.  Sıcak havada oynamanın zor olduğunu belirten Yusuf, “Aylar sonra ilk defa sıcak havada oynamak bizi biraz çarptı” dedi. 
 
SÜPER OLACAĞIZ
Yusuf, “Samsun ile çok sıcak bir havada karşılaştık. Buna rağmen üst düzey bir mücadele oldu. Trabzonspor olsun, 1461 Trabzon olsun kim gelirse gelsin bizim A2 takımımızda gelseydi bu maçta inanıyorum ki bu mücadeleyi en üst seviyede vereceklerdi. Bu maçta bazı şeyleri kanıtlamak istiyorduk. Öylede olduğuna inanıyorum. 1 puan deplasmanda altın değerindedir. Tek hedefimiz Play Off’dur. Play Off’da da bu takımı Süper Lig’e çıkartmak istiyoruz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor