1461'in hocası Play-off için konuştu

1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay 1461 Trabzon’un Play-off lara katılamamasıyla ilgili alınan kararı haber61net’e değerlendirdi. Başarılı teknik adam Akçay Trabzonspor yönetiminin aldığı bu karara herkesin saygı duyması gerektiğini ifade e

1461'in hocası Play-off için konuştu

1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay 1461 Trabzon’un Play-off lara katılamamasıyla ilgili alınan kararı haber61net’e değerlendirdi. Başarılı teknik adam Akçay Trabzonspor yönetiminin aldığı bu karara herkesin saygı duyması gerektiğini ifade ederek”Sonuçta kulüp yönetim kurulunun almış olduğu bir karar. Saygı duyulması gereken bir karardır. İcra ve İcrayı yöneten kişiler bu konuyla ilgili çok detaylı bir araştırma yapmış olmalılar ki sonuçta bu yıl için Play-Off’lara ve süper lige çıkış yolunu geciktirmek ya da ertelemek ya da sonuçlandırmak yolunu setçiler.

Umarım bu karar Trabzonspor’un geleceği ile ilgili eğitim platformu için olumlu olur. Ama dediğim gibi bu bir görüştür. Bu görüşün karşısına farklı tartışılabilir beyin fırtınası yaratılabilir fikirler çıkabilir.

Sanıyorum önümüzdeki günlerde seçim sonrası bu düşüncelerin masaya yatırılacağını, bir tartışma ve bir beyin fırtınası yaratılarak 1461 Trabzon’un platformunun hangi değerlerle hangi felsefe ile devam etmesine karar verilecektir. Ama bana fikrimi sorduğunuzda hedef koyulmasının performansı yukarıya çektiğini söyleyebilirim.

 Bu hedef koymalardan vazgeçilmemeli, korkulmamalı diye düşünüyorum. Trabzonspor büyük bir camia, her sorunu çözebilecek argümanları ve formları vardır. Dolayısıyla ben oyuncuların önüne bir hatta birkaç hedef koyularak onların performanslarını ve gelişimlerini desteklemek gerektiğini düşünüyorum.

BİZİM İÇİN ORTAYA NE ÇIKACAK BİLMİYORUZ

1461 Trabzon’un başarılı teknik adamı Mustafa  Akçay kendisinin yeni sezonla ilgili planlamasının ne olduğunuda haber61.net'e açıklerken ilginç ifadeler kullandı. Akçay Yaşanan seçim sürecinin sonucunu bekleyeceklerini ifade ederek” Sonuçta seçim süreci yaşıyoruz. Bu seçim sürecinden sonra icrayı kim belirleyecek onları beklemek gerek.

Seçimden sonra icra heyeti belirlendiğinde yani uygulayıcılar yerini aldıktan sonra herkes için yeni bir hamle yeni bir proje geliştirilebilir. Bizler içinde ortaya ne çıkacağını bilmiyoruz. Bu süreci bekleyeceğiz. Seçim sürecinden sonra ancak bizde o gidişata göre kararlar vermeyi uygun gördük. Seçim sonucunu beklemeyi uygun görüyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor