1461'e farklı ülkelerden oyuncular

Trabzonspor'un pilot takımı 1461 Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla devam ediyor. Bordo-Mavi-Beyazlılarbu sabah yaptıkları antrenmanda Nijerya'dan, Kostarika'dan, Honduras'tan, Kanada'dan ve Gana'dan gelen 7 oyuncuyla idman yaptı. Bu oyuncu

1461'e farklı ülkelerden oyuncular

Trabzonspor'un pilot takımı 1461 Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla devam ediyor. Bordo-Mavi-Beyazlılarbu sabah yaptıkları antrenmanda Nijerya'dan, Kostarika'dan, Honduras'tan, Kanada'dan ve Gana'dan gelen 7 oyuncuyla idman yaptı. Bu oyuncuları kadroya dahil etme konusunda karar verecek olan Teknik Direktör Mustafa Akçay ve kurmayları 1-2 idman daha bu oyuncuları gözlemleyecek. Takım içerisinde uyum sağlaması adına yapılacan olan antremanda tüm oyuncularla bir araya getirilecek olan bu oyuncular beğenildği takdirde takımda forma şansı bulacak. 

 

dsc_0063.20120716115532.jpg

 

BANK ASYA'YA HAZIR HALE GELMEK İSTİYORUZ

Önümüzdeki sezon Bank Asya Ligi'nde mücadele edecek olan Bordo-Mavi-Beyazlılar'da Teknik Patron Mustafa Akçay, iddialı bir takım oluşturmak için tüm enerjimizi sarf ediyoruz. Yaptığımız idmanlarda oyuncularımızı her alanda yetiştirip Bank Asya Ligi'ne hazır hale getirmeye çalışıyoruz. Transfer çalışamalarımızda tüm hızıyla devam ediyor. Yeni sezonda ligde adımızdan söz ettirmek için şimdiden işi sıkı tutuyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler