1461'den tüm Trabzon'a teşekkür

Şampiyon olarak Birinci Lig'e yükselmeyi başaran 1461 Trabzon, resmi internet sayfasından tüm Trabzonspor'a teşekkür ederken, kendilerini yalnız bırakmayanları da unutmadı. Yapılan açıklamada, "Trabzonspor Kulübü Başkanı Sn Sadri ŞENER’e, Trabzonspor Asba

1461'den tüm Trabzon'a teşekkür

Şampiyon olarak Birinci Lig'e yükselmeyi başaran 1461 Trabzon, resmi internet sayfasından tüm Trabzonspor'a teşekkür ederken, kendilerini yalnız bırakmayanları da unutmadı.

 

Yapılan açıklamada, "Trabzonspor Kulübü Başkanı Sn Sadri ŞENER’e, Trabzonspor Asbaşkanı Sn: Nevzat ŞAKAR’a, Trabzonspor Genel Sekreteri Sn: Hasan YENER, Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Sn: Yılmaz BÜYÜKAYDIN’a, Trabzonspor Yönetim Kurulu’na, Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Sn: Ali ÖZBAK’a, Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Üyeleri’ne ve her işimize koşan Trabzonspor Personeline teşekkür ederiz.

 

Türkiye'nin her yerinde bizi yalnız bırakmayan bize o temiz gönüllerini açan Tüm Trabzonspor sevdalılarına sonsuz teşekkür ederiz.

 

1461 Trabzon yönetim kurulu" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler