1461'den 4 genç yürek...

Trabzonspor'da yıllardır dillerden düşmeyen "Kendi değerlerimizi kullanamıyoruz" sözleri Tolunay Kafkas'ın hamlesiyle sona erdi. Önceki gün yaptığı basın toplantısında pilot takım 1461 Trabzon'dan Fatih, Caner, Abdulkadir ve Yusuf'u kendi bünyelerine kata

1461'den 4 genç yürek...

Trabzonspor'da yıllardır dillerden düşmeyen "Kendi değerlerimizi kullanamıyoruz" sözleri Tolunay Kafkas'ın hamlesiyle sona erdi. Önceki gün yaptığı basın toplantısında pilot takım 1461 Trabzon'dan Fatih, Caner, Abdulkadir ve Yusuf'u kendi bünyelerine katacaklarını açıklayan Kafkas, 'Öze dönüş operasyonu'nun düğmesine basan isim oldu. 

İkisi dikkat çekti 
 
Peki gelecek sezon Trabzonspor formasını giyecek olan bu dört ismin özellikler neler? Aslen Trabzon kökenli olan bu oyunculardan özellikle kaleci Fatih, bu sezon kupa ve ligdeki başarılı performansıyla dikkat çekti. Yusuf Erdoğan da sol kanattaki bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle dikkat çekti. Caner, sol bek ve stoper, Abdulkadir ise ön libero mevkii için çok iyi alternatif olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor