1461'de tek hedef 3 puan

Geçen hafta Adana Demirspor maçının son dakikasında net bir penaltısı verilmeyen ve sahadan beraberlikle ayrılmak zorunda kalan Bordo-Mavililer, zorlu Boluspor deplasmanından üç puanla dönerek moral bulmak istiyor. Öğrencilerini bu maça motive etmeye çalı

1461'de tek hedef 3 puan

Geçen hafta Adana Demirspor maçının son dakikasında net bir penaltısı verilmeyen ve sahadan beraberlikle ayrılmak zorunda kalan Bordo-Mavililer, zorlu Boluspor deplasmanından üç puanla dönerek moral bulmak istiyor. Öğrencilerini bu maça motive etmeye çalışan 1461 Trabzon’da Teknik Direktör Kadir Özcan, Boluspor maçında iyi oynayıp sahadan üç puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

DAHA İYİ OLACAĞIZ

Yeni oyunculardan kurulu bir takım olduklarını belirten Özcan, “Daha ligin de başındayız. 3-4 maç daha süreci iyi geçirmek istiyoruz. Zor maçlar oynuyoruz. Tabiki her zaman bu kadar oyuncu gitti bu kadar oyuncu geldi şeklinde açıklama da yapmak istemiyorum. Çünkü bana da yakışmıyor. Ama yeniden yapılanma adına bunları söylüyoruz. Genç bir ekibiz. İyi mücadele ediyoruz. Futbolcularımızın kazanma azmi son derece yüksek. Bizim amacımız ilk önce Trabzonspor’a oyuncu yetiştirmek, ikincisi ise yarışmacı bir takım olmak. İşimizin ne kadar zor olduğu ortada. Yeni kurulan bir takım olduğumuzu da herkes iyi biliyor. Taraftarımızın da bunu bilmesinde yarar var. Zamanla çok daha iyi seviyeye geleceğiz” dedi.

OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM

Ligde hiçbir rakiplerinden çekinmediklerini de kaydeden Özcan, “Boluspor’da bu maçlardan bir tanesi. Bunu söylerken bizim için rakibin kim olduğu önemli değil. Bizim ne yapacağımız önemli. Bizler neler yapacağımızı yavaş yavaş oturmaya çalışıyoruz. On anlamda biz hiç kimseden çekinmiyoruz. Boluspor maçına da aynı düşüncelerle çıkacağız. Kazanmak için elimizden ne gelirse sahaya yansıtacağız. Ben bu anlamda oyuncularıma güveniyorum. Çünkü onlarda O ruhu o düşünceyi görüyorum. İnşallah Boluspor maçında iyi bir futbol ortaya koyup karşılaşmadan üç puanla ayrılmayı başarırız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor