1461'de görev tamam!

PTT 1. Lig'de sezonu 3'üncü sırada tamamlayan Trabzonspor'un pilot takımı 1461 Trabzon'un başkanı Suat Şen, Türk futboluna ve Trabzonspor'a yeni isimler kazandırdıklarını düşündüklerini söyledi.Şen yaptığı açıklamada, 1461 Trabzon'un asıl hedefinin oyuncu

1461'de görev tamam!

PTT 1. Lig'de sezonu 3'üncü sırada tamamlayan Trabzonspor'un pilot takımı 1461 Trabzon'un başkanı Suat Şen, Türk futboluna ve Trabzonspor'a yeni isimler kazandırdıklarını düşündüklerini söyledi.

Şen yaptığı açıklamada, 1461 Trabzon'un asıl hedefinin oyuncu üretimi olduğunu belirterek, "Sezon sonu itibariyle ciddi üretim yaptığımızı, Türk futboluna, Trabzonspor'a yeni isimler kazandırdığımızı düşünüyorum. Bu görevimizi, hedefimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası maçlarıyla birlikte 44 maç oynadıklarını dile getiren Şen, şöyle devam etti:

"7 Süper Lig takımı ile karşılaştık. Fenerbahçe ve Galatasaray karşısında galip geldik. Bu maçlarda mücadelemiz ve aldığımız sonuçlardan memnunuz. Bu sene bizi buruk yapan aslında play-off oynayamamak oldu. Play-off maçları oynamamızda hiçbir engel olmamasına rağmen, hukuksal altyapısı eksik talimatlar sonucunda Türkiye Futbol Federasyonu, play-off'a katılma hakkımızı engelledi. Bu da 1461 Trabzon'un uğradığı bir haksızlıktır diye düşünüyoruz."

Şen, Trabzonspor'a kaç oyuncu vereceklerine ilişkin ise "5'den fazla oyuncunun gideceği noktasında ön tespitler var. Bu oyuncuların sayısı daha da çıkabilir. Bizim ilk amacımız kesinlikle ve kesinlikle Trabzonspor'a oyuncu vermektir. Trabzonspor'un değerlendirmeyeceği oyuncular olursa onların önünü açarız. Trabzonspor'un kupa maçından sonra bu konu netlik kazanır" dedi.

Teknik direktör Mustafa Akçay'ın kalıp kalmayacağı konusuna da değinen Şen,

"Mustafa hoca, hala bizim hocamız. Türkiye'de çok iyi isim yapan bir antrenör oldu. Dolayısıyla çok kulüpten teklifler var. Kongreden sonra Mustafa hocanın durumu da belli olacak" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler