1461 zafere odaklandı

 Yarın deplasmanda Adanaspor’a misafir olacak olan 1461 Trabzon’da tek hedef galibiyet olarak belirlendi. Bordo-Mavililer’de bu zorlu maç öncesi geri sayıma geçilirken, teknik direktör Mustafa Akçay Adanaspor ile yapacakları maçı kazanmak istediklerini sö

1461 zafere odaklandı

 

Yarın deplasmanda Adanaspor’a misafir olacak olan 1461 Trabzon’da tek hedef galibiyet olarak belirlendi. Bordo-Mavililer’de bu zorlu maç öncesi geri sayıma geçilirken, teknik direktör Mustafa Akçay Adanaspor ile yapacakları maçı kazanmak istediklerini söyledi. Ligdeki iyi gidişatlarını geçen hafta Kayseri Erciyesspor’a mağlup olarak devam ettiremediklerini belirten Akçay, “Adanaspor'u yenerek yeniden bir çıkış yakalamak istiyoruz” dedi.

MAHCUP ETMEZLER

Kayseri Erciyes karşısında aldıkları yenilginin şokunu üzerlerinden attıklarını ifade eden Akçay, “Çabuk toparlandık ve Adanaspor en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Bu zorlu deplasmandan alacağımız bir 3 puan zirve yarışında büyük bir avantaj elde etmemizi sağlayacaktır. Umarım bu sıkı çalışmamızın karşılığını Adanaspor deplasmanından galibiyetle dönerek alırız. Oyuncularıma güveniyorum. Onlarda beni her zamanki gibi mahcup etmeyeceklerdir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor