1461 yöneticileri egolarını mı tatmin ediyor?

Dün akşam oynanan 1461 Trabzon-Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası müsabakasını izlemek için “VİP ÖZEL” biletlerinin satışa sunulmaması tepkilere neden oldu.Uzun süreden beri Trabzonspor’un karşılaşmalarını en yüksek kombine bedeli ödeyerek “VİP ÖZEL” tribün

1461 yöneticileri egolarını mı tatmin ediyor?

Dün akşam oynanan 1461 Trabzon-Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası müsabakasını izlemek için “VİP ÖZEL” biletlerinin satışa sunulmaması tepkilere neden oldu.

Uzun süreden beri Trabzonspor’un karşılaşmalarını en yüksek kombine bedeli ödeyerek “VİP ÖZEL” tribününden  izleyenler, 1461 Trabzon- Fenerbahçe karşılaşması için “VİP ÖZEL” biletlerinin neden satışa sunulmadığını merak ediyor.

Trabzonspor  karşılaşmalarını “VİP ÖZEL” tribününden  yüksek bir kombine bedeli ödeyerek izlediğini söyleyen Alican Gümüştaş isimli Trabzonspor taraftarı, 1461 Trabzon-Fenerbahçe karşılaşması için aynı yerden bilet almak istediğinde kendisine “VİP ÖZEL” biletlerinin satışa sunulmadığı cevabı verildiğini iddia ederek “Ben yıllardan beri yüksek kombine bedeli ödeyerek vip özel’den Trabzonspor karşılaşmalarını izliyorum, 1461 Trabzon-Fenerbahçe karşılaşmasını da aynı yerden izlemek için bedelini ödeyerek bilet almak istedim, fakat bana “vip özel” biletlerinin satışa sunulmadığını söylediler, bende normal vip bileti alarak stadyuma girdim” dedi.

Stadyuma girdiğinde ““VİP ÖZEL” tribününde  çoluk çocuk herkesin oturduğunu görünce durumu yadırgadığını söyleyen Alican Gümüştaş sanırım  1461 yöneticileri bu biletleri, yönetici egolarını tatmin etmek için eşlerine-dostlarına dağıttı , öyle ya satışa sunulmayan bu biletler birileri tarafından insanlara davetiye olarak verildi.. Bunu yapanlar acaba yönetici egolarını tatmin etmek isteyen 1461 Trabzon yöneticileri mi , yoksa Trabzonspor yöneticileri mi? bu sorunun cevabını merak ediyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler