1461 Yenilmezliğini Sürdürmek İstiyor

 1461 Trabzon'un başarılı file bekçisi Fatih Kurtoğlu, Adanaspor karşısında yenilmezlik unvanlarını sürdürmek istediklerini ifade ederek elde ettiklerini başarıların arkasında yakaladıkları aile ortamının bulunduğunu söyledi.PTT 1. Lig'de 23 Eylül Pazarte

1461  Yenilmezliğini Sürdürmek İstiyor

 1461 Trabzon'un başarılı file bekçisi Fatih Kurtoğlu, Adanaspor karşısında yenilmezlik unvanlarını sürdürmek istediklerini ifade ederek elde ettiklerini başarıların arkasında yakaladıkları aile ortamının bulunduğunu söyledi.

PTT 1. Lig'de 23 Eylül Pazartesi günü Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda saat 20.00'de Adanaspor ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon da tüm hesaplar galibiyet üzerinden yapılıyor.

28 maçlık yenilmezlik unvanlarını Adanaspor karşısında korumak istediklerini belirten takım kaptanı kaleci Fatih Öztürk, "Geçen seneden gelen bir birlikteliğimiz vardı. Aile olmuştuk artık. Bunların sayesinde saha içinde ve dışında güçlü karakterler sahibi olduk.

 Bunların yanı sıra maç kaybetmeyince bir özgüven oluştu. Dışardan gelen kardeşlerimizi sahiplendik, sahiplenme duygusu öne çıktı. Eksiklerimiz çok tabi. Tecrübesizlik var. Daha çok çalışmamız gerekiyor. Ama şuan için en iyisi 3 maçtır yenilmedik toplamda 28 maçtır yenilgi yüzü görmedik. İnşallah böyle devam eder sezon sonuna kadar" dedi.

Her maç iyi mücadele etmek için sahaya çıktıklarını belirten Fatih, "Her maç bizim için zor nerdeyse 1-2 kişi hariç Bank Asya'da oynayan fazla bir arkadaşımız yok. Diğer arkadaşlarımız 2. ligden gelme. Her maçın belli bir zorluğu oluyor. Ama buna iyi hazırlanınca hiçbir zorluk geçirmeyeceğiz. İnanıyorum" ifadelerini kullandı.

Kayeseri Erciyesspor maçında hırçınlığı takım arkadaşlarının daha önce hata yapmamalarına bağlayan Fatih, "Takım olarak arkadaşlarımın savunmada hata yapmamalarını alıştım. Kayseri Erciyesspor maçında hatalar olunca biraz kalede hırçınlaşmış olabilirim. Ama genelde değilimdir. Mustafa Hoca'nın bana bireysel olarak çok büyük bir katkısı oldu. Özgüvenimin açısında,

Takım arkadaşlarımla bunu çok dile getiriyoruz. Onun taktiksel yapısı konuşmalarda çok büyük bir katkı yapıyor. Bunlarda maçlara yansıyor" şeklinde konuştu.

1461 Trabzon takımının savunma oyuncusu Mehmet Kuruoğlu ise her şeyin çok iyi başladığını aktararak, "Yeni gelen arkadaşlarda bize çok iyi uyum sağladı. İyi gidiyoruz inşallah böyle devam ederiz. Öncelikli hedefimiz burada bir şeyleri başarmak ondan sonra adım adım ileriye gitmek. Trabzonspor öncelikli hedefimiz. Yıllardan beri Trabzonlu olduğumuz için inşallah orası olur. Bunun için devamlı çalışıyoruz mücadele ediyoruz" açıklamasında bulundu.

 

 

 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor