1461 Trabzon'un yeni sahası belli oldu

 PTT 1. Liginde Trabzon’u temsil eden güçlü takımlarımızdan 1461 Trabzon karşılaşmalarını Akçaabat’ta bulunan Fatih stadında oynayacak.1461 Trabzon Fatih stadında ligin geri kalan karşılaşmalarını oynaması kararı alındıktan sonra Fatih stadında Hümalı çal

1461 Trabzon'un yeni sahası belli oldu

 

PTT 1. Liginde Trabzon’u temsil eden güçlü takımlarımızdan 1461 Trabzon karşılaşmalarını Akçaabat’ta bulunan Fatih stadında oynayacak.

1461 Trabzon Fatih stadında ligin geri kalan karşılaşmalarını oynaması kararı alındıktan sonra Fatih stadında Hümalı çalışma başladı. Spor kompleksinin yeşil zemini bakıma alınırken koltukları da değişerek izleyicilerin karşılaşmayı daha rahat seyredeceği bir tribün oluşturulacak.

Akçaabat Sebat Spor’un profesyonel liglere veda etmesinin ardından profesyonel maçlara kapalı olan Akçaabat Fatih stadı aylar sonra tekrar hizmete açılacak.

1461 Trabzon’un diğer bir alternatifi ise Söğütlü’de bulunan atletizm sahası. Yeni bir tribün ile seyirci sayısının artırılacağı ve devre arasına yetiştirilirse 1461 Trabzon yeniden sahası değiştirilecek.   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor