1461 Trabzon'un kampı verimli geçti!

PTT 1. Lig ekiplerimizden 1461 Trabzon’da teknik direktör Kadir Özcan Nevşehir kampının verimli geçtiğini ifade etti. Bazı eksiklerin bulunmasına rağmen faydalı bir kamp geçirdiklerini belirten Özcan, “Nevşehir’deki kampta teknik ve taktiğin yanı sıra oyn

1461 Trabzon'un kampı verimli geçti!
PTT 1. Lig ekiplerimizden 1461 Trabzon’da teknik direktör Kadir Özcan Nevşehir kampının verimli geçtiğini ifade etti. Bazı eksiklerin bulunmasına rağmen faydalı bir kamp geçirdiklerini belirten Özcan, “Nevşehir’deki kampta teknik ve taktiğin yanı sıra oynadığımız hazırlık maçlarıyla eksiklerimizi gördük. Bu eksikleri de gidermek için çalıştık. Kampı yoğun bir tempoda çalışarak geçirdik. Kamp döneminde çift idmanın yanı sıra bazı günler üç idman dahi yaptık. Yoğun bir şekilde çalıştık” dedi.
 
SEÇME YAPACAĞIZ
 
Avanos kampının verimli geçtiğini belirten Özcan, “Hazırlık maçlarında futbolcularımızın son durumlarını gördük. Tüm oyuncularımıza şans verdik. Ligin başlamasına kadarki kalan bölümü kendi tesislerimizde çalışarak geçireceğiz. Artık kendi evimizde çalışacağız. Burada bazı seçmeler yaparak kadromuza oyuncu katmayı planlıyoruz. Sezon başlayana kadar çok çalışan, formayı en iyi şekilde temsil edeceğine inandığımız oyuncuya kadromuzda yer vereceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor