1461 Trabzon'un bileği evinde bükülmüyor

PTT 1.Lig’de ve Ziraat Türkiye Kupası’nda aldığı galibiyetlerle dikkat çeken 1461 Trabzon, sahsında oynadığı maçları kaybetmiyor. Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray ve Fenerbahçe’ye karşı aldığı galibiyetlerle dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor’un pi

1461 Trabzon'un bileği evinde bükülmüyor

PTT 1.Lig’de ve Ziraat Türkiye Kupası’nda aldığı galibiyetlerle dikkat çeken 1461 Trabzon, sahsında oynadığı maçları kaybetmiyor. 

Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray ve Fenerbahçe’ye karşı aldığı galibiyetlerle dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon, PTT 1. Lig’de zirvedeki yerini koruyor. Fenerbahçe galibiyetinin ardından evinde Şanlıurfaspor’da yenerek hedefine emin adımlarla ilerleyen bordo-mavili takımın, sahasında oynadığı maçlarda bileği kolay kolay bükülmüyor. 'Şampiyon olması halinde Spor Toto Süper Lige çıkacak mı ?, yoksa satılacak mı?' tartışmaları arasında ilerleyen Karadeniz ekibi, sahasında aldığı sonuçlarla kendi liginin en iyi iç saha takımı oldu.
 
1461 Trabzon sahasında oynadığı 13 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde ederken, attığı 17 gole karşılık kalesinde ise 7 gol gördü. Bordo-mavili takım 27 puan ile iç sahada en çok puan toplayan takım oldu.
 
LİGDE EN AZ GOL YİYEN İKİNCİ TAKIM
 
PTT 1. Lig’de oynadığı 24 maçta 12 galibiyet 5 beraberlik ve 7 mağlubiyet alan 1461 Trabzon attığı 34 gole karşılık kalesinde ise 18 gol gördü ve 41 puan topladı. Bordo-mavili takım ligde 17 gol yiyen Manisaspor’un ardından 18 golle kalesinde en az golü gören ikinci takım oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor