1461 Trabzonlu oyunculardan açıklamalar

1461 Trabzon  Bursaspor maçının ardından bordo mavili oyuncular açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar;Mehmet Sıddık İstemi;"Talihsiz ayrılanlar oldu sakatlar ve cazalılar vardı hiç sırıtmadan oynadık. Hedefimiz herzaman iyi mücadele giden arkadaşlarım

1461 Trabzonlu oyunculardan açıklamalar

1461 Trabzon  Bursaspor maçının ardından bordo mavili oyuncular açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar;

Mehmet Sıddık İstemi;

"Talihsiz ayrılanlar oldu sakatlar ve cazalılar vardı hiç sırıtmadan oynadık. Hedefimiz herzaman iyi mücadele giden arkadaşlarımızı aratmadık . Hedefimiz ligde en iyi şekşilde devam ediyor."


Barış Memiş;

“Biz çıtayı yükselttik. Fenerbahçe’yi elimizden kaçırdığımızı düşünüyorum. Ne kadar bizi yıldırmaya çalışsınlar son yıllarda müthiş arkadaşlık ortamı var. Bize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Fatih Öztürk;

 “Dün bizden ayrılan Sercan Kaya ve Eren Albayrak’a futbol hayatlarında başarılar diliyorum. Canımızdan can gitti. Kupadan elenmek çok önemli değil. Bu tesadüf değil. Teknik bir kadromuz var. Bize verdikleri özgüven sayesinde çok farklı yerlere geldik. İnşallah birkaç ay sonra çok farklı yerlerde göreceğiz. Futbol değişen bir şey. Bizde artık sil baştan gitmek istiyoruz. PTT 1. Lig’inde de yeteneklerin olduğunu göstermek istiyoruz. Dün Sercan ve Eren arkadaşlarımız gittiğinde hüngür hüngür ağladılar. Öyle bir arkadaşlık kurduk. Birbirimizin canı olduk. Sevgi ve arkadaşlık ile oluyor bu iş. Bizim tek amacımız sadece Süper Lig yok PTT 2. Lig’de var bunu göstermek istiyoruz”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor