1461 Trabzon'da yaprak dökümü

 1461 Trabzon Transfer Komitesi Başkanı Yavuz Şanver, 2011-2012 futbol sezonunda kadro da bulunan ve sözleşmeleri sona eren futbolculardan İbrahim Parlayan, Ergin Kaynak, Mücahit Atalay, Samet Albayrak ve Murat Tosun’a vermiş oldukları hizmetlerden dolayı

1461 Trabzon'da yaprak dökümü

 

1461 Trabzon Transfer Komitesi Başkanı Yavuz Şanver, 2011-2012 futbol sezonunda kadro da bulunan ve sözleşmeleri sona eren futbolculardan İbrahim Parlayan, Ergin Kaynak, Mücahit Atalay, Samet Albayrak ve Murat Tosun’a vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek kendilerine önümüzdeki sezon için sözleşme yenilemeyeceklerini söyledi. Şanver, “Ayrıca sözleşmeleri devam eden sporcularımızdan Yasin Sarı ve Ferhat Aydın’a gelecek sezon kiralık olarak kulüp bulmalarını ve yine sözleşmeleri devam eden sporcularımızdan Yunus İlgen ve Savaş Yıldızhan’a da kendilerine vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek kulüp bulmaları hususunda izin verdik” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler