1461 Trabzon'da moraller bozuk

 PTT 1. Lig temsilcilerimizden 1461 Trabzon deplasmanda karşılaştığı Manisaspor ile son dakikada yediği gol sahadan berabere ayrılmasına neden olmuştu.   Haftayı bir puanla kapatmanın üzüntüsünü yaşayan 1461 Trabzon’da moraller iyice bozulmasına neden old

1461 Trabzon'da moraller bozuk

 

PTT 1. Lig temsilcilerimizden 1461 Trabzon deplasmanda karşılaştığı Manisaspor ile son dakikada yediği gol sahadan berabere ayrılmasına neden olmuştu.   Haftayı bir puanla kapatmanın üzüntüsünü yaşayan 1461 Trabzon’da moraller iyice bozulmasına neden oldu. Bordo-Mavili takımın tecrübeli futbolcularından Emrullah Kokoç, son dakika golü ile galibiyeti kaçırdıkları için üzgün olduklarını söyledi.  Rakiplerini iyi analiz ederek Manisa’ya geldiklerini belirten Emrullah, “Oyuna da iyi başlamıştık ve golü de bulmuştuk. İkinci yarıda yediğimiz golde bireysel hatadan dolayı oldu. Bu hatalarımızı düzeltip önümüzdeki maçlarda tekrarlamaya çalışacağız” dedi.

 GALİBİYET İSTİYORDUK                        

Manisa’ya  galibiyet için geldiklerini belirten Bordo-Mavili bir diğer oyuncu Abdülkadir Özdemir ise, “Deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık. İkinci yarı üzerimize geleceklerini biliyorduk. Bizde kontra ataklarla oynamaya çalıştık. Birkaç pozisyonda bulduk ama değerlendiremedik. Daha sonra son dakikada golü kalemizde gördük. Son dakikada berabere kaldığımız için üzgünüz. Artık bu maçı unutup bundan sonraki maçlarımıza konsantre olacağız. Hedefimiz ligi zirvede tamamlamaktır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor