1461 Trabzon'da belirsizlik son buluyor

1461 Trabzon kulübü mevcut yönetiminin, Trabzonspor’un yeni yönetiminin önünü açmak için istifa etmesinin ardından,1461 Trabzon’da yeni yönetim oluşturma görevi Şaban Bülbül’e verildi.Aynı zamanda Makine Mühendisleri Odası ,Trabzon Şubesi Başkanı olan Şab

1461 Trabzon'da belirsizlik son buluyor

1461 Trabzon kulübü mevcut yönetiminin, Trabzonspor’un yeni yönetiminin önünü açmak için istifa etmesinin ardından,1461 Trabzon’da yeni yönetim oluşturma görevi Şaban Bülbül’e verildi.

Aynı zamanda Makine Mühendisleri Odası ,Trabzon Şubesi Başkanı olan Şaban Bülbül, yeni yönetimi kururlunu oluşturma çalışmalarını sürdürüyor.

25 Haziran’da  tek liste ile kongreye gidecek olan  1461 Trabzon kulübü, olağan üstü genel kurulunu ,Trabzonspor Futbol Akademisi binasında yapacak.

 Daha önce 7+5 olan yönetim kurulunun bu dönem  11+5 olarak düşünüldüğü ifade edilirken , istifa eden yönetimden Yavuz Şanver kendisine gelen teklife sıcak baktı.

Şanver, büyük bir ihtimalle yeni yönetimde Profesyonel Futbol Şubesi sorumlusu olacak. Yine eski yönetimden Şaban Ünal ve Mehmet Köroğlu’nu da listesine almaya çalışan Bülbül, Toptan gıda işi yapan eski kalecilerden Nihat Demir’i de listesine aldı.

Köroğlu ve Demir in yeni yönetime girip, girmeme konusunda henüz karara vermedikleri belirtilirken, kulübün adeta beyin takımından biri olan Çoşkun Kantekin’e ise ikna turları yapılabileceği ama Kantekin’in görevi kabul etmeye pek sıcak bakmadığı öğrenildi.

Kongrede oy kullanma hakkı olan  272  genel kurul üyesinin , sandığa gitmesi bekleniyor.

Öte yandan , Akçaabat Sebatspor  kulübün de bir dönem başkanlık yapan ve Ankara’da ikamet eden Zeki Öztürk’ün,  1461 kulübüne talip olabileceği ise ciddi duyumlar arasında yer aldı.

1461 teknik direktörü Mustafa Akçay’ın Trabzonspor teknik direktörlüğü görevine getirilmesinin ardından teknik adam arayışları da sürüyor. 1461 Trabzon teknik patronluğu için ismi geçen en güçlü aday ise Turgut Kural. Trabzonspor’da Şenol Güneş’in yardımcılığını yapan ve daha öncedi alt yapıda uzun yıllar çalışan Kural ‘ın ismi ön plana çıktı  Turgut Kural’ın ardından , Osman Kastan ve Cemil Canalioğlu ,isimleri gündemdeki yerini koruyor.

Bu konuda 1461 Trabzon kulübün, A takımına oyuncu yetiştirme  gibi bir aslı görevi bulunmasından ötürü, teknik adam konusunda  1461 Trabzon’un eski, Trabzonspor’un yeni teknik direktörü Mustafa  Akçay’ın görüşü alınacağı biliniyor.

Akçay’ın bu konuda belirlenecek isimde , fazla takım çalıştırma deneyimine sahip teknik adam özelliği olan kişiye, daha sıcak bakacağı gelen bilgiler arasında yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor