1461 Trabzon’da 3 puan hesabı

1461 Trabzon dünü dinlenerek geçirirken bugün hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına başlayacak. Kartalspor’u devirerek zirve yarışını sürdüren Bordo-Mavililer’de Teknik direktör Mustafa Akçay nezaretind

1461 Trabzon’da 3 puan hesabı

1461 Trabzon dünü dinlenerek geçirirken bugün hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına başlayacak. Kartalspor’u devirerek zirve yarışını sürdüren Bordo-Mavililer’de Teknik direktör Mustafa Akçay nezaretinde çalışmaların startını verecek. 1461 Trabzon’da bugünkü çalışmaya milli takımda bulunan futbolcular katılmayacak. 

DEVAMI GELECEK
KARTALSPOR galibiyetinin devamını Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında sürdürmek istediklerini belirten Akçay, “Zirvede kalmamız ve yarışımızı sürdürmemiz için kazanmamız gereken bir müsabakaya çıkacağız.  Tüm hafta boyunca bu müsabakaya konsantre olup üst üste Bucaspor ve Kartalspor’un ardından üçüncü maçımızı da kazanmak istiyoruz” diye konuştu.
 
MORAL YEMEĞI VERDILER
1461 Trabzon’da teknik heyet ve oyuncular Trabzon'da bir Restorant’ta yemek verildi. Ali Bayraktar ve İsmail Şahbazoğlu tarafından verilen moral yemeğinde oyuncuların neşesi dikkat çekti. Bordo-Mavili takımda teknik heyet ve futbolcular bu anlamlı jestten dolayı Ali Bayraktar ve İsmail Şahbazoğlu’na teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor