1461 Trabzon'a ziyaret

ASKF  Yönetimi  1461 Trabzon Spor kulübü ziyaret  etti. ASKF Başkanı Cahit ERDEM yaptığı konuşmada 1461 Trabzonspor’un gerek lig de gerekse kupada büyük başarılara imza attığı belirterek çıkışın bu şekilde devam etmesini  camia olarak desteklediklerini sö

1461 Trabzon'a ziyaret

ASKF  Yönetimi  1461 Trabzon Spor kulübü ziyaret  etti. ASKF Başkanı Cahit ERDEM yaptığı konuşmada 1461 Trabzonspor’un gerek lig de gerekse kupada büyük başarılara imza attığı belirterek çıkışın bu şekilde devam etmesini  camia olarak desteklediklerini söyledi .

Ayrıca son günlerde basında çıkan kulübün satış olayının sporcu performansında kötü etki bıraktığını ASKF olarak pilot takım uygulamasının devam etmesi gerektiğini , satış olayına karşı olduklarını yerli teknik direktör ve futbolcularla yakalanan başarıları çok anlamlı bulduklarını ifade etti.
 
       
Kulüp Başkanı Suat Şen’de Trabzon amatörünü temsil eden ASKF yönetiminin bu desteklerine layık  olmaya çalışacaklarını, doğru yolda doğru işler yapmanın  Trabzon futboluna birçok  katkı sağlayacaklarını  ve tabanın sesini Türkiyenin gündemine taşıdıklarından dolayı mutlu olduklarını belirtti.
       
Toplantıya teknik direktör Mustafa AKÇAY   TFF Karadeniz bölge müdürü  Hasan Gençoğlu milli takımlar  altyapı antranörü Okan BURUK  da katılarak futbol üzerine fikir alışverişinde bulundular.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor