1461 Trabzon'a teşekkür ediyorum

Ona yerli Gigs diyorlar ama o  tam bir Robben hayranı olarak kendini Hollandalı yıldıza benzetiyor..1461 Trabzon takımında bu kadar iyi bir performans sergilememiştin. Çaykur Rizespor’da daha iyi olduğun söyleniyor, doğru mu?Eren Albayrak; 1461 Trabzon be

1461 Trabzon'a teşekkür ediyorum

Ona yerli Gigs diyorlar ama o  tam bir Robben hayranı olarak kendini Hollandalı yıldıza benzetiyor..

1461 Trabzon takımında bu kadar iyi bir performans sergilememiştin. Çaykur Rizespor’da daha iyi olduğun söyleniyor, doğru mu?

Eren Albayrak; 1461 Trabzon benim resmi liglerde oynamaya başladığım ilk takım. Ondan önce Bursaspor’da ve Trabzonspor’da forma şansı çok bulamamıştım. Öncelikle 1461 Trabzon takımının teknik heyetine çok teşekkür ediyorum. Bana çok şey kattılar. Orada oynayarak oyunumu biraz daha geliştirdim. Rizespor’a geldim hayatımda ve kariyerimde unutamayacağım bir yıl oldu benim için. Kendimi daha da geliştirdim. 1461 Trabzon takımındaki arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Talihsiz sakatlıklar yaşadım. Orada bulunan hocalarım bana her zaman güvendiler. Sakatım diye yüz çevirmediler. Onları da mahcup etmediğimi düşünüyorum.

BU BENİM İKİNCİ ŞAMPİYONLUĞUM

Çaykur Rizespor’da Şampiyonluk yaşadın neler söylemek istersin?

Eren Albayrak; Bu benim ikinci şampiyonluğum. Bursaspor’da da Türkiye Şampiyonluğu yaşamıştım. Ancak o sezon Bursaspor’da çok fazla oynama fırsatı bulamamıştım. Yeni yeni forma şansı buluyordum. Fakat Türkiye şampiyonluğu çok gurur verici bir olaydı bizim için. Buradan da o dönem başkanımız, çok iyi bir insan ve başkan  olan İbrahim Yazıcı’yı rahmetle anıyorum.

DAHA YOLUN BAŞINDAYIZ

Şampiyonluklar görmek güzel de sonrası hedefler nasıl şekillenecek? - Haberin Devamı Sayfa 2'de - 

Çaykur Rizespor’a Mustafa Denizli geldiğinde, özellikle devre arasındaki transfer sürecinden sonra şampiyonluğun en büyük favorisi Çaykur Rizespor’du. Bunu da gerçekleştirdik. Çok mutlu olduk. Kariyerimdeki ikinci şampiyonluğu yaşadım. İyi oldu. Umarım Süper Lig’de de oynamaya devam ederim. Kendimi daha geliştirerek, daha iyi yerlere gelmek için çalışacağım.

Çaykur Rizespor taraftarını nasıl buluyorsun?

Eren Albayrak; Rize taraftarı statlarda bizleri yalnız bıraktı. Umarım Süper Lig’de telafi ederler. Çünkü; stadımız gerçekten çok güzel. Burayı rakipler için, daha zor bir platforma çevirmemiz lazım.  İnşallah bunu gelecek sezon yaparlar.

Türk futbolunda yeni bir yıldız daha doğuyor. 3 yıl önce Bursaspor’dan Trabzonspor’a transfer olan,  orada istediği şansı bulamayınca 1461 Trabzon takımının formasını sırtlamaya başlayan ve bu sezon ligin ilkyarısında fırtına gibi estikten sonra devre arasında  Mustafa Denizli’nin ‘Bu çocuğu bana alın’ isteği ile Ç.Rizespor’a transfer olan Eren Albayrak, sonnoktaya çok özel açıklamalar yaptı. Şampiyon Rizespor’un futbolcusu olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen, takım arkadaşları arasında yerli Gigs olarak lakap takılan Eren, şimdi bütün hesaplarını Süper Lig’de fırtına gibi esmek için yapıyor. Biz sorduk Eren Albayrak  cevapladı.

GALATASARAY’A GİTMEMİŞTİM

Sana yerli Gigs yakıştırması yapıyorlar bununla ilgili neler söylemek istersin?

Eren Albayrak; Evet, bana yerli Gigs yakıştırması yapıyorlar, ancak ben daha çok Arjen Robben'i kendime yakın buluyorum ve onu daha çok beğeniyorum. Bu yakıştırmayı yapanlara da buradan teşekkür ediyorum.

İstanbul takımlarından teklif aldın mı?

Eren Albayrak; Trabzonspor’a gelmeden önce Galatasaray  ile  anlaşmıştım. Fakat Trabzonspor’da oynamayı çok istiyordum. Tercihimi de o zaman bu yönde yaptım.

KENDİMİ DAHA İYİ GÖSTERECEĞİM

Hedeflerin arasında yeniden Trabzonspor’da ve  İstanbul kulüplerinde forma giymek var mı ? - Haberin Devamı Sayfa 3'de - 

Eren Albayrak; Şu aşamada transfer düşünmek gibi bir olay söz konusu olamaz. Artık sadece Rizespor’u düşünüyorum. Öncelikli hedefim   Ç.Rizespor’un Süper Lig'deki başarısı. Bunun için elimden gelen mücadelenin en iyisini yapacağım. Çünkü  bizler için de büyük bir şans, önümüzdeki yıl Süper Lig’de kendimizi daha iyi göstereceğimizi düşünüyorum. Bunlar olduktan sonra da A Milli Takımın formasını hedefliyorum.

Devre arasında 1461 Trabzon’dan transferinizde  Mustafa Denizli’nin etkisi oldu mu?

Eren Albayrak; Transferimizde Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli’nin tabii ki etkisi oldu. Şunu açık bir yüreklilikle söylemek istiyorum. Mustafa hocamızla çalışmak için Çaykur Rizespor’u tercih ettik. Yoksa düşüncelerim arasında Trabzonspor’dan ayrılmak gibi bir şey yoktu.

RİZE TRABZON AYNI TAVANIN BALIĞI

Rize’ye alışabildiniz mi?

Eren Albayrak; Rize’ye alışabildik. Trabzon ile  aynı kültüre sahip. Aynı tavanın balığı misali. Bu nedenle burada fazla bir sıkıntı çekmedik. Rizespor camiasının, taraftarlarının bizlere gösterdiği yakın ilgi ve alaka bizleri çok mutlu etti. Hiç yabancılık çekmedik. Sadece futbolu düşünmek ve futbol oynamak için gerçekten mükemmel bir şehir.

MİSYONUNUZ TAMAMLANDI DENDİ BİZ DE GİTTİK

DOĞRU KARAR OLDUĞUNA İNANIYORUM

Devre arasında 1461 Trabzon takımından seni ve Sercan’ı siyasetin transfer ettirdiği söylentileri var bununla ilgili bilgin var mı?

Eren Albayrak; Sonuçta transferimiz, bizde bitiyordu. İstenmeseydim buraya gelmezdim. Bana ve Sercan’a Trabzonspor’daki misyonumuzun tamamlandığı söylendi. Biz de ayrılmaya karar verdik. En doğrusunun bu olduğunu düşündük. Umarım ilerleyen zamanlarda ne kadar doğru bir karar verdiğimizi görürüz.

SERCAN İLE ABİ KARDEŞ GİBİYİZ

Sercan Kaya ile birlikte bu üçüncü takımınız. Onunla ilgili neler söylemek istersiniz?

Eren Albayrak; Sercan  ile  birlikte Trabzonspor ve 1461 Trabzon’da beraber oynadık. Devre arasında da Çaykur Rizespor’a beraber geldik. Rizespor bu anlamda üçüncü takımımız. Sercan ile gerçekten hem saha içinde hem saha dışında çok iyi anlaşıyoruz. Sıkı birer dost olduk. Abi kardeş gibiyiz. Futbol dışında da çok sık görüşüyor ve çok şey paylaşıyoruz. Başarımızın arkasında bu da var. Üç yıldır gerçek bir arkadaşlık yakaladık. Umarım böyle devam eder.

 

Röportaj : Salih Tezcan - Sonnokta 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor