1461 Trabzon'a Adana morali...

1461 Trabzon kendi sahasında konuk ettiği Adanaspor’u ikinci yarıda peş peşe bulduğu iki gol ile mağlup etti.  5. dakikada gelişen Adanaspor atağında Metin Akan’ın defansın arkasına sarkıttığı topta, Mbilla sağ çaprazdan çok sert vurdu, kaleci Fatih’e de

1461 Trabzon'a Adana morali...

1461 Trabzon kendi sahasında konuk ettiği Adanaspor’u ikinci yarıda peş peşe bulduğu iki gol ile mağlup etti.  5. dakikada gelişen Adanaspor atağında Metin Akan’ın defansın arkasına sarkıttığı topta, Mbilla sağ çaprazdan çok sert vurdu, kaleci Fatih’e de çarpan top filelerle buluştu: 0-1.

Skoru eşitlemek için mücadele eden 1461 Trabzonspor sol kanattan Eren’le tehlikeli geldi. genç oyuncu rakibini çalımladı, bekletmeden ortasını yaptı, arka direkte kendinisi iyi unutturan Ofoedu rahat bir vuruşla takımının beraberlik golünü kaydetti: 1-1. Bordo- Mavililer’in yeni transferi Ofoedu 65’te bir kez daha sahneye çıktı. Ceza alanı içinde yaşanan karambolde, arka direkte vuruşunu yapan Nijeryalı golcü yaptığı vuruşla hem takımının hem de kendisinin 2. golünü kaydetti: 2-1 Kalan bölümde iki takımın da çabaları sonucu değiştirmedi.

Bu sonuçla beraber 1461 Trabzon PTT 1. Lig'de 5. hafta itibariyle liderliğe yerleşti.

1461 Trabzon 2 – 1 Adanaspor (Adana Gol: Mbilla Etame 5. Dakika) (1461 Trabzon Ofoedu Dakika 57-65)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor