1461 Trabzon yara saracak

 Adanaspor deplasmanından 3 puanla dönüp Erciyes karşısında yaşanan puan kaybını telafi etmek istiyorLigde iyi gidişatını kendi evinde ağırladığı Kayseri Erciyesspor’a mağlup olarak devam ettiremeyen 1461 Trabzon’da gözler hafta sonu deplasmanda oynanacak

1461 Trabzon yara saracak

 

Adanaspor deplasmanından 3 puanla dönüp Erciyes karşısında yaşanan puan kaybını telafi etmek istiyor

Ligde iyi gidişatını kendi evinde ağırladığı Kayseri Erciyesspor’a mağlup olarak devam ettiremeyen 1461 Trabzon’da gözler hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Adanaspor maçına çevrildi. Kayseri Erciyes karşısında aldığı mağlubiyetle zirve yarışında büyük bir yara alan Bordo-Mavililer, Adana deplasmanından üç puanla dönerek yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

KAYBETMEMELİYDİK

K.Erciyes maçında alınan mağlubiyetin gelişim açısından kendilerine fayda sağlayacağını belirten 1461 Trabzon Asbaşkanı Coşkun Kantekin, “Futbolda bu tip kayıplar normal, bu tip dalgalanmalar olabilir. Gelişim anlamında pilot takım olarak bizlere katkı sağlayacaktır. Ancak sergilediğimiz futbolla kaybetmemeliydik. Artık bu maçı unuttuk. Adana’yı mağlup ederek ligde yeniden çıkışa geçmek istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor