1461 Trabzon tutulmuyor

 PTT 1. Lig 19. hafta mücadelesinde dün deplasmanda Konyaspor’a konuk olan 1461 Trabzon, karşılaşmadan 4-0 gibi net bir skorla galip taraf oldu. İkinci yarıya geçen hafta Denizlispor karşısında aldığı farklı galibiyetle süper bir başlangıç yapan Bordo-Mav

1461 Trabzon tutulmuyor

 

PTT 1. Lig 19. hafta mücadelesinde dün deplasmanda Konyaspor’a konuk olan 1461 Trabzon, karşılaşmadan 4-0 gibi net bir skorla galip taraf oldu. İkinci yarıya geçen hafta Denizlispor karşısında aldığı farklı galibiyetle süper bir başlangıç yapan Bordo-Mavililer, bu çıkışını Konyaspor dkarşılaşmasından da farklı bir skorla galip ayrılarak devam ettirdi.  Maça atak başlayan 1461 Trabzon 5. dakikada Sercan ile bulduğu golle maçta 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı da bu skorla sona erdi.
 
BÜYÜK SEVİNÇ
1461 Trabzon, Konyaspor karşısında ikinci yarıya ise farkı arttırmak için çıktı. Rakip atakları başarılı bir şekilde atlatan Bordo-Mavililer, 84. dakikada Ofoedu ile bulduğu golle maçta 2-0 öne geçti. Bu golle iyice rahatlayan 1461 Trabzon, uzatma dakikalarında Abdullah ve Abdülkadir ile bulduğu üst üste gollerle mücadeleden de 4-0 galip ayrıldı. Elde ettiği bu galibiyetle maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturan 1461 Trabzon’da maçtan sonra büyük sevinç yaşandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor