1461 Trabzon transfer yapacak

PTT 1.Lig ekiplerinden 1461 Trabzon takımı yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde yoğun tempoda devam ettiriyor.HEDEF BÜYÜDÜ1461 Trabzon Asbaşkan Nihat Demir, Bordo-Beyaz-Mavili takımın yeni sezonda da ses getiren bir yapıda olacağını söyledi 1461 T

1461 Trabzon transfer yapacak

PTT 1.Lig ekiplerinden 1461 Trabzon takımı yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde yoğun tempoda devam ettiriyor.

HEDEF BÜYÜDÜ

1461 Trabzon Asbaşkan Nihat Demir, Bordo-Beyaz-Mavili takımın yeni sezonda da ses getiren bir yapıda olacağını söyledi 1461 Trabzon’un vizyonu ve misyonu belli olan bir takım olduğunu ifade eden  Demir “1461 Trabzon takımı üstlendiği misyon çerçevesinde yürüyüşünü sürdürüyor.  Geçtiğimiz sezon yakalanan ivmeyi daha da yukarıya taşımak istiyoruz. Trabzon futboluna, Trabzonspor’a ve sonra Türk futboluna çok değerli futbolcular yetiştirmek istiyoruz” dedi.

 

Asbaşkan Demir “1461 Trabzon’un futbolcunun yanı sıra teknik adam yöneticide yetiştireceğini sözlerine ekleyerek “Zorlu bir yolculuk bu. 1461 Trabzon  her yönüyle bir pilot takım olmalı. Biz bu düşüncemizden hiç bir şey kaybetmiş değiliz.  

TRANSFEN SÜRÜYOR

Asbaüşkün Demier gelecek vadeden ve 1461 Trabzon’un amacına uygun futbolcu bulduklarında transfer edeceklerinide sözlerine ekleyerek”  Şuan mevcut kadromoza takviye yapmak için çalışmalarımız sürüyor.Geçtiğimiz ezon kadronun çoğu A takıma alındı  1461 Trabzon’un  bazı mevkilerde  eksikleri var. Kadir hocamız bazı isimler tespit etti ve  onlarla da ciddi anlamda görüşüyor. 1-2 takviye ile beraber ligde hazır olacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler