1461 Trabzon sıkıntılı

 1461 Trabzon’da gözler hafta sonu sahasında oynayacağı Karşıyaka maçına çevrildi 1461’li oyuncular dün Karşıyaka maçı hazırlıklarına start verirken, takımdaki sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı teknik ekibi bir hayli düşündürmeye başladı.1461 Trabzon’

1461 Trabzon sıkıntılı

 

1461 Trabzon’da gözler hafta sonu sahasında oynayacağı Karşıyaka maçına çevrildi 1461’li oyuncular dün Karşıyaka maçı hazırlıklarına start verirken, takımdaki sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı teknik ekibi bir hayli düşündürmeye başladı.

1461 Trabzon’da Emrullah’ın sakatlıktan dolayı, Caner’in kırmızı kart ve Abdulkadir’’in ise sarı kart cezasında dolayı Karşıyaka maçında oynayamayacağı belirtilirken Kadir Keleş ve Mehmet Kuruoğlu’nun durumları ise maç gününe doğru belli olacağı bildirildi

1461 Trabzon Asbaşkanı Coşkun Kantekin, “Müsabakalarda görev alan hakem arkadaşlarımızın, görevlerini yerine getirirken sahada mücadele eden sporcuların emeğine ve alın terine saygı duymalı ve buna göre tutumda bulunmalı. Hakemler biraz daha dikkatli olmalılar. Geçmişi çokta konuşmak faydasız. Artık geçmişi unutup önümüzdeki Karşıyaka maçına odaklanacağız. Bu maçtan alacağımız galibiyetle yeniden çıkışa geçmek istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor