1461 Trabzon ses getirecek!

1461 Trabzon’da Lig’in ikinci haftasında oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıkları sürüyor. Bu anlamda dün Çaykur Rizespor ile bir hazırlık maçı oynayan Bordo-Mavililerde teknik direktör Kadir Özcan yedek ağırlıklı başladığı mücadelede tüm oyuncularına

1461 Trabzon ses getirecek!

1461 Trabzon’da Lig’in ikinci haftasında oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıkları sürüyor. Bu anlamda dün Çaykur Rizespor ile bir hazırlık maçı oynayan Bordo-Mavililerde teknik direktör Kadir Özcan yedek ağırlıklı başladığı mücadelede tüm oyuncularına şans vermeye çalışarak futbolcularının son durumlarını görme fırsatı buldu. Teknik direktör Özcan, takımda pozitif bir havanın hakim olduğunu belirterek, “Her geçen gün iyiye doğru yol alıyoruz. Hedefimiz misyonumuz çerçevesinde yine ses getirecek, yarışmacı ve mücadeleci bir takım yaratmak. Bu doğrultuda olumlu adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor