1461 Trabzon satılığa mı çıkarıldı?

Trabzonspor açıkladığı finansal tablolarda bu sezon 13,6 milyon lira açığı olduğunu belirterek banka kredileri ve diğer borçları da dikkate alındığında 100 milyon lira nakde ihtiyaç duyacağını bunun 20 milyon dolarının 1461 Trabzon takımının satışından ka

1461 Trabzon satılığa mı çıkarıldı?

Trabzonspor açıkladığı finansal tablolarda bu sezon 13,6 milyon lira açığı olduğunu belirterek banka kredileri ve diğer borçları da dikkate alındığında 100 milyon lira nakde ihtiyaç duyacağını bunun 20 milyon dolarının 1461 Trabzon takımının satışından karşılanacağını iddia edilmişti.

SPK'dan alınan bilgi doğrultusunda yapılan haber tamk olarak gerçeği yansıtmıyor

 1461 Trabzon kulübünün enyetkili isimleri arasından yer alan Futbol şube sorumlusu Yavuz Şanver Haber61.net'e yaptığı açıklamadan ''böyle bir durumu söz konusu olmadığını belirterek ''1461 Trabzon'un satılması gibi bir durum söz konusu değildir. Bu konu ile ilgili açıklamayı resmi internet sitemizden yapacağız'' dedi.

Ayrıca Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman'da böyle birşey duymadığını ama konuyu araştıracağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor