1461 Trabzon rövanş peşinde

  PTT 1. Ligi'nin 31.haftasında sahasında Göztepe ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon, ligin ilk yarısında 1-0 mağlup olduğu rakibinden rövanşı almayı hedefliyor. Kulüp Başkanı Suat Şen, Göztepe karşısında arzuladıkları 1461 Trabzon'u izleyeceklerini söyle

1461 Trabzon rövanş peşinde

 

 PTT 1. Ligi'nin 31.haftasında sahasında Göztepe ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon, ligin ilk yarısında 1-0 mağlup olduğu rakibinden rövanşı almayı hedefliyor. Kulüp Başkanı Suat Şen, Göztepe karşısında arzuladıkları 1461 Trabzon'u izleyeceklerini söyledi. 
 
Spor Toto Süper Lig için mücadele eden 1461 Trabzon sahasında ağırlayacağı Göztepe karşısında mutlak galibiyeti hedefliyor. Son 3 haftada 8 puan kaybederek zirve yarışında büyük bir yara alan 1461 Trabzon ligin 14. haftasında 1-0 mağlup olduğu rakibinden rövanşı alarak son haftalardaki şansızlığa son vermeyi planlıyor.
 
1461 Trabzon Başkanı Suat Şen, 1461 Trabzon Takımının bu yıl sadece Trabzon'u değil, bütün Türkiye'nin gönlünü kazanmış bir takım olduğunu belirterek, "Gerçekten lig ve kupada çok büyük işler başardık bu sene. Dolayısıyla takımın sezon sonuna doğru form düşüklüğü olmasını hocalarımız da bekliyordu.
 
Puan kayıpları istemiyorduk ama oldu. Bazı maçlarda üstün oynamamıza rağmen şansız bir şekilde maçlar kaybettik. İnanıyorum hafta sonu Göztepe ile oynanılacak karşılaşmada sahada beklediğimiz, arzu ettiğimiz 1461 Trabzon takımını göreceğiz ve kazanan da biz olacağız. 3 puana ulaşarak 3. haftalık galibiyet özlemine son vermek istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler