1461 Trabzon öfkeli

1461 Trabzon’da Adanaspor karşında alınan yenilginin faturası karşılaşmanın orta hakemi Ali Palabıyık’a kesildi. Kayseri Erciyesspor’un ardından Adanaspor’a da boyun eğerek ligdeki düşüşünü devam ettiren Bordo-Mavili takımda teknik direktör Mustafa Akçay,

1461 Trabzon öfkeli

1461 Trabzon’da Adanaspor karşında alınan yenilginin faturası karşılaşmanın orta hakemi Ali Palabıyık’a kesildi. Kayseri Erciyesspor’un ardından Adanaspor’a da boyun eğerek ligdeki düşüşünü devam ettiren Bordo-Mavili takımda teknik direktör Mustafa Akçay, “Adanaspor’un coşkulu oynayacağını biliyorduk. Rakibimiz ofansif güçlü oyunculara sahip. Bizde deplasmanda oynamamıza rağmen oyunu dengede tutmaya çalıştık ve son 3 dakikaya kadar dengede tutarak devam ettik” dedi.

ADİL OLSUNLAR

Akçay, “Ancak meslek hayatım boyunca hiç dil uzatmadığım ve eleştiri yapmadığım bir müessesenin 8-9 maçtın bize şuursuzca baskısı ve bizim çocukların emeklerine yapılan saldırı bizi üzmekte. Kendi adıma değil onların emekleri adına saygı istiyorum hakem camiasından. Biz şampiyon olmayabiliriz ama bir onurlu bir mücadele yapıyoruz. Tanrı olmaya kalkışmaları oldukça üzücü. Onlardan beklenen tanrı olmaları değil adil olmalarıydı. Sadece tanrı olmaya kalkan hakemlere tanrı olmaları değil adil olmaları gerektiğini bir kez daha hatırlatıyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor