1461 Trabzon mutlu bitirecek!

 PTT 1. Lig’inin son haftasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek olan 1461 Trabzon’da hazırlıklar yoğun tempoda devam ederken Bordo-Mavi-Beyazlılar Rize karşısından 3 puanla ayrılmayı arzuluyor. 1461 Trabzon’da Asbaşkan Coşkun Kantekin, ligi gali

1461 Trabzon mutlu bitirecek!

 

PTT 1. Lig’inin son haftasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek olan 1461 Trabzon’da hazırlıklar yoğun tempoda devam ederken Bordo-Mavi-Beyazlılar Rize karşısından 3 puanla ayrılmayı arzuluyor. 1461 Trabzon’da Asbaşkan Coşkun Kantekin, ligi galibiyetle bitirmek istediklerini ve Rize’den üç puanla döneceklerine inandıklarını söyledi.
 
MUTLU BİTİRELİM
 
Sezona 3 puanla veda etmeyi arzuladıklarını ifade eden Kantekin, “Ligin sonunu iyi bitirmek istiyoruz. Sezona galibiyetle veda edeceğiz. Teknik ekip ve futbolcularımızın bize güzel bir hafta sonu yaşatacağını düşünüyorum. Tatile mutlu çıkmak istiyoruz. Bunun yolu da Çaykur Rizespor karşısından 3 puanla ayrılmaktan geçiyor” ifadelerini kullandı.
 
SAKAT OYUNCU ÇOK
 
Öte yandan sezonun son maçında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek olan 1461 Trabzon’da cezalı oyuncu bulunmazken sahaya sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamayan 5 oyuncusundan yoksun çıkacak. Bordo-Mavi-Beyazlılarda Oğulcan Gökçe, Caner Osmanpaşa, Mustafa Akbaş sakatlıkları devam ederken, Aytaç henüz hazır olmadığı için, Ofoedu ise ülkesine gittiğinden dolayı takımdaki yerlerini alamayacaklar. Jebrin’in durumu ise maç saatinde belli olacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler