"1461 Trabzon maçının önemi büyük"

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, pazar günü 1461 Trabzon ile yapacakları maçın, ligdeki konumları açısından büyük önem taşıdığını belirtti.      Kar, yaptığı yazılı açıklamada, "pazar günü rakibin kim olduğunun önem taşımadığı b

"1461 Trabzon maçının önemi büyük"

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, pazar günü 1461 Trabzon ile yapacakları maçın, ligdeki konumları açısından büyük önem taşıdığını belirtti.      

Kar, yaptığı yazılı açıklamada, "pazar günü rakibin kim olduğunun önem taşımadığı bir maça çıkacaklarını" belirtti. 
     
Taraftardan, Samsunspor'u desteklemesini isteyen Kar, açıklamasında şunları kaydetti: 
     
"Pazar günü oynayacağımız 1461 Trabzon müsabakası ligdeki konumumuz nedeniyle büyük bir önem taşımaktadır. Taraftarımızdan olumsuz tezahüratlardan kaçınmalarını istiyoruz. 1461 Trabzon maçı öncesinde de aynı duyguları taşıyoruz. Sahada centilmenliğin olduğu ve Samsunsporumuzun hak ederek kazandığı bir maç olmasını diliyoruz. Hiçbir takımla kavga etmek, düşman olmak Samsunspor'un büyüklüğüne ve ülke futbolundaki değerine yakışmaz. Üç puana ulaşabilmek için büyük taraftarımızın desteğini bekliyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler