1461 Trabzon maçının hakem analizi

 Ziraat Türkiye Kupasında bu akşam saat 19:30'da Bursaspor ile Galatasaray'ı deplasmanda 2-1 eleyip gruplara kalan 1461 Trabzon ile Bursa Atatürk stadında karşılaşacak. Karşılamayı Hakem Özgüç Türkalp yönetecek.Türkalp'in yardımcılılarını Uygar Bebek, Ser

1461 Trabzon maçının hakem analizi

 

Ziraat Türkiye Kupasında bu akşam saat 19:30'da Bursaspor ile Galatasaray'ı deplasmanda 2-1 eleyip gruplara kalan 1461 Trabzon ile Bursa Atatürk stadında karşılaşacak.
 
Karşılamayı Hakem Özgüç Türkalp yönetecek.Türkalp'in yardımcılılarını Uygar Bebek, Serkan Olguncan yapacak.Türkalp bu sezon Ptt. 1.ligde 1461 Trabzon-Tavşanlı Linyitspor maçını yönetmişti.
 
Daha önce Trabzon'da kazananın 3.lige yükseleceği Yomraspor -Sivas 4 Eylül Belediyespor karşılaşmasında görev almıştı. Türkalp karşılaşma boyunca verdiği kararlarla Yomraspor taraftarının tepkisini çekmiş ve maç sonunda Yomraspor’un yenilmesiyle olaylar çıkmış adeta tekme tokat dayak yemişti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor