1461 Trabzon İstanbul'a gitti

PTT 1. Lig’de zirve yarışında iddialı bir konumda olan 1461 Trabzon, bu hafta sonu deplasmanda kozlarını paylaşacağı Kartalspor maçı hazırlıklarını hız kesmeden sürdürdü. Bordo-Mavililer, Trabzon’un 3. Lig temsilcilerinden Trabzon Kanuni ile hazırlık maçı

1461 Trabzon İstanbul'a gitti

PTT 1. Lig’de zirve yarışında iddialı bir konumda olan 1461 Trabzon, bu hafta sonu deplasmanda kozlarını paylaşacağı Kartalspor maçı hazırlıklarını hız kesmeden sürdürdü.

 Bordo-Mavililer, Trabzon’un 3. Lig temsilcilerinden Trabzon Kanuni ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde oynanan maçta 1461 Trabzon, Kanuni’yi 3-1 mağlup etti. 1461 Trabzon, Kartalspor maçı için bugün havayoluyla İstanbul’a gitti.  Kartalspor karşısında tek hedefini sahadan galibiyetle ayrılmak olarak belirleyen Bordo-Mavililer, zirve yarışında yara almak istemiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor