1461 Trabzon hocasının isyanı: "Saygı bekliyoruz"

1461 Trabzon teknik direktörü  Mustafa Reşit Akçay maçın ardından mutlu olduklarını söylerken, tüm Türkiye'den kendilerine saygı gösterilmesi gerektiğini istedi. Teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay Galatasaray'a karşı deplasmanda 2-1 kazanılan ve Türkiye

1461 Trabzon hocasının isyanı: "Saygı bekliyoruz"

1461 Trabzon teknik direktörü  Mustafa Reşit Akçay maçın ardından mutlu olduklarını söylerken, tüm Türkiye'den kendilerine saygı gösterilmesi gerektiğini istedi.

 Teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay Galatasaray'a karşı deplasmanda 2-1 kazanılan ve Türkiye Kupası'nda bir üst tura çıkma hakkı kazanılan maçın ardından  yaptığı açıklamada çok mutlu olduklarını söylerken, maçtan önce dikkat etmeleri gereken noktaları oyuncularına anlattığını ve oyuncuların da bu noktalarda çok başarılı olduğunu söyledi.

 
Trabzon şehrinin Türk futboluna bir çok önemli hizmeti olduğunun altını çizen Akçay, tüm futbol kamuoyundan saygı görmeyi hakettiklerini söyledi. Mustafa Reşit Akçay konuşmasının devamında gereken saygı ve önemi görmeleri halinde şehir olarak Türk futboluna daha bir çok önemli hizmette daha bulunacaklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor