1461 Trabzon futbolculardan tepki

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 2. hafta maçında, 1461 Trabzon ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe’de futbolcular geçtiğimiz günlerde sarı-lacivertli takım hakkında attığı bir twit nedeniyle Göksu Alhas’ın seremoni sırasında elini sıkmamasına oyuncunun takım

1461 Trabzon futbolculardan tepki

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 2. hafta maçında, 1461 Trabzon ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe’de futbolcular geçtiğimiz günlerde sarı-lacivertli takım hakkında attığı bir twit nedeniyle Göksu Alhas’ın seremoni sırasında elini sıkmamasına oyuncunun takım arkadaşları ve taraftarlar tepki gösterdi. 

Ziraat Türkiye Kupası'nda sarı-lacivertli futbolcuların Göksu Alhas'ın elini sıkmamasına takım arkadaşlarından sonra taraftarlarda büyük tepki göstererek oyuncuya sahip çıkan mesajlar attı.
 
1461 Trabzon’un futbolcusu Göksu Alhas, Twitter hesabından "PTT 1. Lig’de karşılaşmayı beklediğimiz Fenerbahçe ile Türkiye Kupası’nda karşılaşıyoruz. Demek hayırlısı buymuş” şeklinde twit atmıştı. Bunun üzerine Fenerbahçeli futbolcular, oynanan maçın seranomisinde oyuncunun elini sıkmayarak bu twit’e tepki gösterdi. Bu olay Göksu’nun takım arkadaşı Sercan Kaya’nın twit atmasıyla ortaya çıktı.
 
Sercan kendisine ait twitter hesabından “Seramoni’de Göksu kardeşimin elini sıkmayanlar ikinci maçta bize el uzatmasınlar” şeklinde mesaj atarak takım arkadaşına destek çıktı. Aynı mesajı Barış Memiş de kendi hesabından atmasıyla olay medya ya yansıdı. Olayın medyada yer almasının ardından taraftarlardan Göksu'ya büyük destek geldi.
 
Bordo-mavili taraftarlar Göksu Alhas’a sosyal medyada büyük bir destek verdi.
 
İşte taraftarların sosyal medya da attıkları mesajlar, “Göksu’nun eli kirlenmedi. Yıkamak zorunda kalmayacak”, “Şikecilerin zoruna gitmiş sizde el sıkmayın onlarla”, “Göksu kardeşim, Fenebahçeli futbolcuların elini sıkmamasını, ömrün boyunca, boynunda onur ve gurur madalyonu olarak taşı.”, “Irkçıya sarılıp öpen ve o formayı giyen oyuncular Göksu olayından sonra Zokora'dan utanıyorlar mı acaba ?” şeklinde mesajlar atarak oyuncuya destek çıktılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor