1461 Trabzon bombayı patlatacak!

Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon, forvet hattını Kartalspor’dan Shaibu Yakubu’yu alarak güçlendirdikten sonra sol kanat için aradığı ismi Fransa’da buldu. Bordo-Mavililer, Fransa 1.Lig takımlarından Rennes’in Nijeryalı sol kanat yıldızı Christantu

1461 Trabzon bombayı patlatacak!

Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon, forvet hattını Kartalspor’dan Shaibu Yakubu’yu alarak güçlendirdikten sonra sol kanat için aradığı ismi Fransa’da buldu. Bordo-Mavililer, Fransa 1.Lig takımlarından Rennes’in Nijeryalı sol kanat yıldızı Christantus Ejike Uzoenyi için harekete geçerken, transferi bitirme aşamasına geldi. Nijerya Milli Takım kadrosunda da yer alan Ejike için görüşmelerde anlaşma aşamasına gelen 1461 Trabzonspor, 21 yaşındaki bu oyuncuyu satış opsiyonlu olarak kiralayacak.

BEĞENİLİRSE KALABİLİR
Sol ayaklı olan ancak orta sahanın her bölgesinde oynamasının yanında hücum hattında da görev yapabilen Nijeryalı golcünün gelecek hafta imza için Trabzon’a getirilmesinin amaçlandığı belirtildi. Rennes’in geçen sezon başında Nijerya 1.Lig takımlarından Emugu Rangers’ten 500 bin EURO’ya transfer ettiği Ejike’nin transfer edilmesiyle 1461 Trabzonspor sol kanattaki sıkıntısını çözecek. Ejike beğenilmesi halinde bonservisinin sezon sonunda alınabileceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler